De eigen auto

Een grondig onderhoud verlengt de levensduur van iedere auto. De auto brengt veel meer op als de lak glanst en er geen roest is, die afbreuk doet aan de goede indruk. Wie met zijn auto regelmatig door de wasstraat rijdt, kan zichzelf menig dure hersteling besparen.
Of het nu vogeluitwerpselen zijn die de lak van de motorkap trachten aan te tasten, boomhars en insecten zijn die het op uw auto gemunt hebben, dan wel zout en loog die de onderkant aanvreten: wie zijn wagen regelmatig in een wasstation laat schoonmaken, zal nog lang plezier van zijn auto hebben.

Altijd aanbevelenswaard: polieren. De was zorgt niet alleen voor glans en het gemakkelijk weglopen van water maar zorgt er tegelijkertijd voor dat insectenafscheidingen, vogeluitwerpselen, boomhars en wegenteer zich niet in de laklaag kunnen inbranden als de zon erop schijnt.

Zo blijft uw auto jong, zelfs als er al heel wat kilometers op de teller staan. Want waarom zou men die kilometerstand er al van verre moeten kunnen van aflezen? En ook de nog prille wagens verheugen zich erop zo af en toe van de wasstraat een paar knuffels te krijgen.